Heimstaden AB

Heimstaden

Heimstaden är ett ledande europeiskt bostadsfastighetsbolag med en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. 

Med ett livslångt perspektiv på fastigheter och verksamhet på tio europeiska marknader är Heimstaden ett av Europas ledande bostadsfastighetsbolag. Visionen att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes – skapar tydlighet i vår prioritering och investeringar.  Hos oss kommer människan först och är i centrum i allt vi gör. 

De som bor i våra hus eller verkar i våra lokaler ska kunna vara säkra på att vi arbetar strukturerat för att fastigheternas påverkan på klimat och miljö ska vara så liten som möjligt. Idag erbjuder vi över 40 000 bostäder fördelat på över 40 orter i Sverige, från Trelleborg i söder till Luleå i norr. Se våra lediga lägenheter här

Vår ambition är att växa på ett ansvarsfullt och hållbart sätt tillsammans med samarbetspartners som delar våra värderingar. Vi har gått från att vara en liten aktör till att vara ett stort bolag på relativt kort tid, och det innebär att vi har en större påverkan och ett större ansvar. Att bidra till samhället är viktigt för oss. 

Vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard. Vi bidrar till att bygga inkluderande och välmående lokalsamhällen och minska samhällsutmaningar som till exempel bostadsbrist, utanförskap och klimatförändringar. På så sätt skapar vi långsiktigt värde för aktieägare, samarbetspartners och hyresgäster – men också för våra medarbetare och för samhället i stort. 

 

Lediga lokaler från Heimstaden