technopolistechnopolis
Exportgatan 7B - image - 0
Exportgatan 7B - image - 1
Exportgatan 7B - image - 2
Exportgatan 7B - image - 3
Exportgatan 7B - image - 4
Exportgatan 7B - image - 5
Exportgatan 7B - image - 6
Exportgatan 7B - image - 7
Exportgatan 7B - image - 8
Exportgatan 7B - image - 9
Exportgatan 7B - image - 10
Exportgatan 7B - image - 11
Exportgatan 7B - image - 12
Exportgatan 7B - image - 13
Exportgatan 7B - image - 14
Exportgatan 7B - image - 15
Exportgatan 7B - image - 16
Exportgatan 7B - image - 17
Exportgatan 7B - image - 18
Exportgatan 7B - image - 19

Kontakta NYKV Kommersiellt AB

Kontaktperson NYKV Kommersiellt AB Emma Bergsten
Emma Bergsten
NYKV Kommersiellt AB
NYKV Kommersiellt AB

Fler lokaler från NYKV Kommersiellt AB

 • Kämpegatan 4 - image - 1

  Kämpegatan 4 300 - 762 m²

  411 04 Göteborg
  Kontor
  Ett kontor med wow-faktor där man kan hyra hälften i andra hand eller ta över kontraktet som löper ut vid årsskiftet 25/26. Denna lokal är verkligen en plats man vill vara på med mycket mötesrum, sociala ytor och allt renoverat i högsta klass. Dessutom med egen takterrass om 51 kvm, fullutrustat kök och fungerande eldstad. Tveka inte att höra av dig för mer information och visning!
 • Fabriksgatan 1 - image - 0

  Fabriksgatan 1 16 - 8500 m²

  412 50 Göteborg
  Kontor
  Ta din verksamhet till nya höjder med kontorshotell (fr 16 kvm) och kontor som erbjuder flexibla planlösningar upp till 2600 kvm per våningsplan. Förbättra din arbetsdag med förstklassiga faciliteter som gym, cykelhotell, lunchrestaurang, kontorshotell och garage för att nämna några. Njut av fördelarna med en arbetsplats centralt placerad i Göteborg med fantastisk utsikt och modern design. Välkommen till en arbetsplats där människan är i fokus. För mer information och visning - kontakta oss idag!
 • Götgatan 10 - image - 0

  Götgatan 10 195 - 740 m²

  411 05 Göteborg
  Kontor
  Med Göteborgs bästa kommunikationsläge är den här lokalen perfekt för företaget som uppskattar ett centralt läge mitt i city! Med plats för upp till ca 20 arbetsplatser fördelat på 11 kontorsrum, konferens- och mötesrum samt gemensamma ytor som kök, matplats och lounge, skapas en inspirerande och funktionell arbetsmiljö. Två wc, varav en är tillgänglighetsanpassad. Bilder från kontor i samma fastighet ger dig en tydlig referens för hur din nya arbetsplats kan se ut. Genom att kombinera denna lokal med en intilliggande kan du skapa en ännu större kontorsyta på totalt 740 kvm med samma flexibla planlösning. Observera att sammanslagning av lokaler är möjlig först i slutet av 2024. Välkommen att kontakta oss för att boka en visning!
 • Östra Larmgatan 16 - image - 0

  Östra Larmgatan 16 262 - 1873 m²

  411 07 Göteborg
  Kontor
  Välkommen till ett mycket trivsamt kontor på Östra Larmgatan 16. Med en modern och varierad planlösning finns nu möjligheten att hyra detta fina kontor på 262 kvm (ihop med andra ytor i huset kan det bli upp till 1873 kvm). Kontoret har nyligen genomgått en renovering med harmoniska kulörval på väggarna, ett mörkt fiskbensparkett som planar ut i de moderna köket där armaturerna är väl utvalda. Många av väggarna i lokalen är gjorda i glas som släpper in ljus och skapar ett härligt flöde genom lokalen. Planlösningen är flexibel och består av ett öppet landskap, telefonrum, konferensrum samt tre mindre rum som kan nyttjas för möte eller kontorsrum. Detta kontoret är perfekt för företaget som vill sitta i en representativ lokal mitt i händelsernas centrum. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning.
 • Emma Bergsten
  Emma Bergsten