technopolistechnopolis
Stora Nygatan 31 - image - 0
Stora Nygatan 31 - image - 1
Stora Nygatan 31 - image - 2
Stora Nygatan 31 - image - 3
Stora Nygatan 31 - image - 4
Stora Nygatan 31 - image - 5
Stora Nygatan 31 - image - 6
Stora Nygatan 31 - image - 7
Stora Nygatan 31 - image - 8
Stora Nygatan 31 - image - 9

Kontakta NYKV Kommersiellt AB

Isabella Eerola
NYKV Kommersiellt AB
NYKV Kommersiellt AB

Fler lokaler från NYKV Kommersiellt AB

 • Drottninggatan 21 - image - 0

  Drottninggatan 21 132 m²

  411 14 Göteborg
  Kontor
  På en av Göteborgs mest välbesökta gator finner ni den här kontorspärlan. Lokalen har en modern och varierande planlösning med öppna ytor för kontorslandskap, två mindre rum som kan nyttjas för fokus/telefon/mötesrum, konferensrum, pentry och två wc. I pentryt finns det dessutom plats för en större sittgrupp där interna möten kan hållas. Lokalen erbjuder en trivsam miljö tack vare sina ljusa färgval på väggar och golv, högt i tak och stora vackra fönster som släpper in mycket ljus. Det går att beträda en viss del av taket och nyttja som enklare takterass för soliga dagar.
 • Västra Hamngatan 9 - image - 0

  Västra Hamngatan 9 120 m²

  411 17 Göteborg
  Kontor
 • Karl Gustavsgatan 1B - image - 0

  Karl Gustavsgatan 1B 80 m²

  411 25 Göteborg
  Kontor
  Karl Gustavsgatan 1B är adressen med hörnkontoret som har det lilla extra. Kontoret är beläget på plan två och består av en flexibel planlösning som passar det mindre företaget utmärkt. Öppet kontorslandskap, ett mötesrum, WC med dusch samt pentry med utrymme för interna möten och sociala sammanhang. Väggarna har noggrant utvalda kulörer som skapar en modern och lekfull miljö. Tack vare den påtagliga takhöjden samt de väl tilltagna fönsterna är ljusinsläppet helt fantastiskt och bidragande till lokalens rymd. En av kontorets största fördel är sannolikt dess balkong som har utsikt över Vasas fina arkitektur och Kungsparkens grönska. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!
 • Karl Gustavsgatan 1B - image - 0

  Karl Gustavsgatan 1B 137 m²

  411 25 Göteborg
  Kontor
  Välkommen till Karl Gustavsgatan 1B med sina 137 trivsamma kvm. Genom lokalen sträcker sig ett mörkbetsat fiskbensparkett golv och en rymlig känsla infinner sig tack vare den väl tilltagna takhöjden. Lokalen är belägen i hörnet av fastigheten vilket ger gott om ljusinsläpp med fönster ut mot gatan längs hela lokalen. Planlösningen är flexibel och erbjuder varierande ytor i form av öppet landskap, ett par rum för kontor eller konferens. Pentryt är nyligen renoverat och har en större yta där både bord samt loungegrupp får plats. Den här lokalen skapar hög trivsel men också bekvämlighet med parkering som ingår precis utanför porten.