Om Portally

Portally är ett digitalt ekosystem som samlar marknadens aktörer och matchar utbud och efterfrågan på lokaler, vakanta som uthyrda. I varje ögonblick prospekterar Portally efter nya affärer.

När fysisk handel är som bäst möts konsumenter av fantastiska kundupplevelser levererade av rätt varumärken på rätt plats. Mixen av hyresgäster gör att fastighetsägare får ut rätt fastighetsvärde och kan fortsätta utveckla platsen som ger hyresgäster möjlighet till lönsamma etableringar.

Portally gör det enkelt, träffsäkert och mer lönsamt för fastighetsägare, hyresgäster och konsulter att etablera, hyra ut och avveckla lokaler.

Visionen har sedan start varit att göra lokalmarknaden mer transparent och minska avstånden mellan marknadens aktörer för att skapa en mer långsiktigt hållbar och lönsam handel för alla parter.

Vi vill bjuda in dig till att vara med och förändra branschen.

Team Portally

Portally är nytt som varumärke men medarbetarna är långt ifrån nya i branschen. Vår kunskap bottnar i över 20 års erfarenhet och tusentals genomförda lokalprojekt. Vi kan handel, vi kan fastighetsaffären och vi förstår behoven.

Med vänliga hälsningar,
Team Portally

Management

Fredrik Widing
CEO & Founder
fredrik@portally.com
+46 70-812 54 08‬
Mikael Sahlberg
COO & Partner
mikael@portally.com
+46 72-396 60 39