Logga in
Sök lokal
Sök lokal
Portally-podden

PortallyPodden

I PortallyPodden kommer vi att ta med er lyssnare på en upptäcktsresa bland företag, personer och tjänster inom tech vars syfte är att utveckla och lyfta in fastigheter och handel in i framtiden. Vi hoppas att ni vill följa med oss på vår expedition!

Avsnitt

Avsnitt 2

2. Fredrik Tunberg - Sally R / Energikrisens och luftens hjälte

I dagens avsnitt ska vi få träffa inomhusklimatets Robin Hood, Sally R. De stjäl från energitjuvarna och ger tillbaka till klimatet. Vi befinner oss just nu mitt i en energikris och en situation där fastighetsbolagen nu för första gången på allvar måste se över sin energiförbrukning. Och då inte bara för att ta ansvar och minska sin energikonsumtion för att rädda klimatet utan för att sänka sina kostnader för det kommer bli mycket svårare att bibehålla och öka sina fastighetsvärden.

Spela
Avsnitt 1

Avsnitt 1. Innovation i fastighetsbranschen

Idag ska vi dyka ner i fastighetstech, närmare bestämt proptech. Det är ett ord som pryder många rubriker och är ett område som de flesta fastighetsägare börjar få upp ögonen. Om vi vänder oss till professor Dahlens så är svaret enkelt - allt som går att digitalisera kommer att digitaliseras. Det finns framtidsforskare som menar att den digitala revolution dels kommer gå snabbare och dels kommer bli mer brutal för dem som inte klarar att ställa om. Tecken på att den Digitala Revolutionen börjar verka ser vi om vi zoomar in på enskilda branscher:

Spela
Lansering av PortallyPodden

Lansering av PortallyPodden

I PortallyPodden kommer vi att ta med er lyssnare på en upptäcktsresa bland företag, personer och tjänster inom tech vars syfte är att utveckla och lyfta in fastigheter och handel in i framtiden. Vi hoppas att ni vill följa med oss på vår expedition. Nu kör vi!

För hyresvärdarLogga in
OmOm ossVad är Portally?NyheterQ&AKontaktPortallyPodden
InformationIntegritetVillkorCookie PolicyFörmedlingsvillkor
Follow us Instagram Linkedin
Hitta lediga KontorLediga kontor i StockholmLediga kontor i UppsalaLediga kontor i GöteborgLediga kontor i Malmö
Hitta lediga Lager / LogistikLediga lager & logistiklokaler i StockholmLediga lager & logistiklokaler i UppsalaLediga lager & logistiklokaler i GöteborgLediga lager & logistiklokaler i Malmö