technopolistechnopolis
Pumpgatan 1 - image - 0
Pumpgatan 1 - image - 1
Pumpgatan 1 - image - 2
Pumpgatan 1 - image - 3
Pumpgatan 1 - image - 4
Pumpgatan 1 - image - 5
Pumpgatan 1 - image - 6
Pumpgatan 1 - image - 7
Pumpgatan 1 - image - 8

Kontakta NYKV Kommersiellt AB

Rikard Reutherborg
NYKV Kommersiellt AB
NYKV Kommersiellt AB

Fler lokaler från NYKV Kommersiellt AB

 • Dalgången - image - 0

  Dalgången 71 m²

  431 41 Mölndal
  Kontor
  Välkommen till Dalgången i trivsamma, natursköna områden. Mitt i bostadsklustret kommer 105 lägenheter upprättas och en lokal i bottenplan som exponeras mot Bifrostgatan. Med stora butiksfönster ut mot gatan och smidig access finns alla möjligheter att etablera verksamhet som skapar flöde i denna rymliga lokal.
 • Västra Hamngatan 9 - image - 0

  Västra Hamngatan 9 120 m²

  411 17 Göteborg
  Kontor
 • Arsenalsgatan 6 - image - 0

  Arsenalsgatan 6 68 m²

  411 20 Göteborg
  Kontor
  Butik
  Välkommen till Arsenalsgatan 6, en fastighet med anrik arkitektur från 1910. Här erbjuds en unik lokal på toppen av Kungshöjd med gångavstånd till innerstadens bästa caféer och restauranger. Med entré i söderläge skapas ett otroligt ljusinsläpp som bjuder in till en välkomnande entré. Lokalen består av två större rum samt två lite mindre, ett WC samt enklare pentry. Förutom kontor- och butiksverksamheter lämpar sig lokalen även ypperligt för exempelvis företag nischade inom hälsa. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!
 • Östra Hamngatan 50 - image - 5

  Östra Hamngatan 50 96 m²

  411 09 Göteborg
  Kontor
  På Östra Hamngatan finns nu denna vindsvåning tillgänglig som passar perfekt för er som söker mindre kontor Inom Vallgraven. Lokalen består till största del av öppen kontorsyta med vackra takbjälkar och fint ljusinsläpp ifrån takfönstren. Till lokalen hör ett pentry med tillhörande köksö vilket ger kontoret en familjär känsla. I lokalen finns även ett större rum som idag används som fotostudio men som kan nyttjas för kontors- eller konferensrum. Lokalen är belägen i ett av stadens mest händelserika områden där alla typer av restauranger och shopping finns runt hörnet. Kontakta oss gärna för frågor och visning.